Jump to content
Incepand cu 01.05.2020 aceasta comunitate isi va inchide portile ×
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

AlexZ1046

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About AlexZ1046

 • Rank
  Visitor
 1. Nickul tau: AlexZ Data nasterii:20/01/2004 Primele 7 cifre din CNP:5040120 Varsta:16 Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/player/AlexZ/93.114.82.151:27015/ Experienta admin: 4 ani Activitate noapte/zi: zi Steam ON/OFF: ON Contact: [email protected] De ce doresti acest grad: Pentru imbunatatirea comunitatii Vei putea dona vreodata: probabil. De ce ai ales serverul nostru: Doream o combinatie intre cs 1.6 si go,si cred ca serverul vostru e solutia cea mai buna dupa parerea mea Ai citit regulamentul:this winter it's gonna be cold Ai TeamSpeak?:da Mentiuni?:dau cap prin zid

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...