Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

mintCrysTal

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  410 [ Donate ]

Everything posted by mintCrysTal

 1. Ban Information Name: mintCrysTal IP: 109.100.81.93 Reason: no.drop Unban Time: Permanent Ban Admin Name: ShadoW. Ora : 21:00 Admin SteamID: STEAM_0:0:4650 Dovezi: I am cerut admin-ului link de wg iar el nu mi-a dat link ci imi spama comanda aia de iti explica cum sa faci dar nu mi-am dat seama prima oara...Pana la urma l-am instalat , ce-i drept dupa vreo 20 minute, dar cand era scan-ul la 80% am intrat sa-i zic si am vazut ca am fost dat afara de pe sv cu motiv timeout dar defapt luasem ban permanent... Cum pot dovedii ca nu am avut niciun hack?
 2. am, ca am incercat si acum scrie ca am luat ban permanent..
 3. Da de ce nu ai dat omule poze si cand te rugam sa imi dai link...nu stiam ca aveti comanda care Are link-ul acolo...si pana mi-am dat seama...oricum am intrat pe sv si ti-am zis ca acum s-a instalat si dupa ce era la 80% scan-ul am intrat pe joc si vad ca m-a scos de pe sv...Nu avem niciun cod.. cum dovedesc?
 4. Scuze ca va deranjez...Dar un admin al vostru pe nume Shadow sau ceva de genu...mi-a dat ban.... nu am apucat sa vad pe ce motiv ca mie imi aparea ca am luat timed out si nu mi-am dat seama...oricum el ma pusese sa dau wg si eu l-am rugat vreo 10 minute sa-mi dea link de instalare ca nu stiam si el se juca...pana la urma am gasit si cand terminasem si eu instalarea intru pe cs sa-l anunt si vad ca m-a scos de pe sv....Ce pot sa fac sa iau unban daca am luat ban aiurea? Video_20191201225132233_by_VideoMaker.mp4
 5. Ce fac daca ma jucam pe server , si stateam la spec... apoi am luat timeout.... dar nu doar pe acest server, ci pe toate serverele.... am asteptat o ora si degeaba
 6. Daca am windows 10 , pot intra pe server-ul de ts?

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...