Jump to content
Incepand cu 01.05.2020 aceasta comunitate isi va inchide portile ×
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Boris Brejcha

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Boris Brejcha

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu stiu cum sa iti zic dar la sv de csgo al vostru @Mr.RobertMarian cand s a uitat la demo a verificat daca se juca la sunet sau nu cea ce eu cred ca nu ati facut o "Respins , m am uitat pe demo si se vedea ca nu jucai la sunet  !"

 2. Nick:Boris Brejcha Nick Admin:PePSi. Steam ID STEAM_0:0:35037386 Motiv:Wallhack Dovada:Astazi am facut pe la ora 9 WC sau cum se numeste cu un membru staff Mai injos aveti un videoclip! Alte precizari:Cel care mi a facut WC se numea Fragique. sau ceva de genul si de ce m as juca cs 1.6 cu hack sau ori ce joc daca joc la sunet aia nu inseamna ca am wallhack daca trag prin perete ca il aud.. Sper sa imi da ti unban fiindca imi place foarte mult acest server.O zi buna! 2019-12-01 01-50-55.mkv

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...