Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

nitro

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  410 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About nitro

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Model: [x]N1TR0[x] IP: 89.45.99.75 ID steam: STEAM_1:0:597673213 Data: 25.11.2019 Ora: 22:58 Harta: MIRAGE2X2 Admin: bag un blunt si am plecat Motiv: cica cheat model :)) eu am pe skin-uri hltv models + playerii echipament red/blue si el imi spune ca am cod Mențiuni: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1837257 https://imgur.com/a/O8YcapY -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EU AM ACESTE 2 CHESTII...NU CRED CA SE NUMESTE COD, FIINDCA IMI PLACE CUM ARATA.GEN LA MODELS RED/BLUE IMI IES JUCATORII MAI IN EVIDENTA(ADICA II VAD MAI BINE)..ASTA SE NUMESTE COD? IAR LA HLTV MODELS JOC PE ALTE SERVERE PENTRU CA IMI PLACE CUM SE SCHIMBA ARMELE RAPID. https://gamebanana.com/skins/116474 https://gamebanana.com/skins/128843 Observații -----

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...