Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

SilenT_ExTaZZy

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  10 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About SilenT_ExTaZZy

 • Rank
  Visitor
 1. Model: SilenT_ExTaZZyIP: 82.78.75.126ID steam: - Data: 08.11.2019Ora: 19:25Harta: css_infernoAdmin: AlessiaMotiv: InjuriiMențiuni: Imi cer scuze pentru limbajul avut, mi s-a parut ca am luat perete si m-am enervat foarte tare + ca in acel moment aveam niste certuri in familie si am cedat nervos.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...