Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

s1mple jbgo.delegenda.ro

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  470 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About s1mple jbgo.delegenda.ro

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

26 profile views
 1. Nickname:s1mple. Nume real:Adrian. Varsta:13-14 pe 3 Decembrie. Ati citit regulamentul: Acum l-am citit Motivul pentru care doresti admin:As vrea sa ajut acest servar foarte wow este cel mai tar sv decand ma joc pe acest servar nu am mai intrat pe alt servar. Te-ai inlaturat in grupul nostru? Da am dat share la acest grup la toti prieteni maine fac un video in care le spun sa intre pe acest grup si au si seravare blana. Te-ai abonat la canalul nostru:Da Link game Tracker: skype/discord: s1mple jbgo.delegenda.ro#2543 Alte precizati: aveti servare wow Profil steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198990047138/ Steamid:STEAM_0:1:1545775
 2. Nickname:s1mple. Nume real:Adrian. Varsta:13-14 pe 3 Decembrie. Ati citit regulamentul: Da. Motivul pentru care doresti admin:As vrea sa ajut acest servar foarte wow este cel mai tar sv decand ma joc pe acest servar nu am mai intrat pe alt servar. Te-ai inlaturat in grupul nostru? Da am dat share la acest grup la toti prieteni maine fac un video in care le spun sa intre pe acest grup si au si seravare blana. Te-ai abonat la canalul nostru:Da Link game Tracker: skype/discord: s1mple jbgo.delegenda.ro#2543 Alte precizati: aveti servare wow Profil steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198990047138/ Steamid:STEAM_0:1:1545775

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...