Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

nvd

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte DeLegendă

  495 [ Donate ]

nvd last won the day on October 29 2019

nvd had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About nvd

 • Rank
  Visitor
 • Birthday 10/09/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună treabă. Îmi place cum te joci cu brush-urile și cu textul. Știi să jonglezi foarte bine cu culorile, borderele. În concluzie, faci ca totul să fie artă adevărată. Respect #kw
 2. - Numele tau: neverdie- - Numele playerului reclamat: S1mple=AWP - Harta: css_train - Data/Ora: 3 noiembrie 2019 // 14:45 - Motiv: spinbot -Dovada (ss,demo,print) :
 3. OFF: Ești ”designer” și nu poți să-ți faci un amărât de avatar 184 x 184? Jalnic.. Și încă ceva de adăugat, dacă tu răspunzi la o cerere asta înseamnă că respectiva trebuie să primească lock? Poate cel ce a făcut cererea așteaptă multiple lucrări. ON: Cea cu mașina am dus-o la bun sfârșit, am făcut-o, am pus un mic blur, niște curves și un exposure și gata. Dar cea cu femeia nu ai cum să faci, adică eu îți las imagine mai jos, dacă tu înțelegi ceva, ești bun.
 4. Nickul vostru: neverdie- IP-ul (www.iptest.ro): 89.32.218.18 STEAMID-ul: O să spun mai jos ceva. Motivul pentru care aţi primit ban: drop wg Adminul care te-a banat: Astriel Ora aproximativă: nu știu exact, e vorba de 2-3 zile în urmă. Dovezile tale (Print la consola): Explic aici și legat de Steam ID. Sunt la muncă, am prins un moment mai liber și am fost "îndrumat" de către deținători (Halogen, respectiv D3nyo) să fac o cerere de unban. Aduc mai jos câteva argumente; Am fost luat la un test WG, l-am pus la descarcat și.. având o conexiune mai slabă la internet am fost deconectat de la aceasta.. Ținând în bara de start și câteva conturi de SA:MP. Am vârsta de 18 ani, merg spre 19, nu mai sunt un copil să joc cu coduri doar pentru simplul fapt de a face câteva killuri. Joc Steam On de ani buni de zile, nu că nu ar fi coduri și pe Steam dar.. nu îți permiți să joci cu ele. M-am simțit foarte atras de server, încă din primele minute am ajuns la concluzia că trebuie să donez. Sunt dispus să ofer TW, să mi se verifice PC-ul și tot.. Nu am urmă de cod la mine în computer. Adminul a acționat absolut corect, dar eu vreau să îmi fac dreptate deoarece nu joc cu coduri sau rahaturi de genul. Cum joc eu, așa joc, chiar dacă sunt slab, sunt mândru că trag eu și nu niște setări sau ceva. Îmi cer scuze de deranj, după cum am spus, vreau doar să îmi iau apărarea căci nu sunt codat. O să adaug Steam ID când ajung acasă dacă nu uit. Până atunci, mult respect

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...