Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

aEEk.#

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  470 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About aEEk.#

 • Rank
  Visitor
 1. lol dude, uita-te la demo-ul meu, al tau are cateva secunde, am dat pana acuma 3 WG la admini. Habar n-ai ce e ala 'aim' hack.... nu joc de ieri 1.6 si csgo. Cer chiar -1 pt tine daca la nivelul asta tu dai ban pentru asa ceva, sorry.
 2. Nickul vostru: aeekSON IP-ul (www.iptest.ro): 5.15.12.224 STEAMID-ul: STEAM_0:0:81810703 Motivul pentru care aţi primit ban: aim Adminul care te-a banat: Fragique. Ora aproximativă: 5:40 Dovezile tale (Print la consola): vezi imaginea atasata + demo aici: https://www.mediafire.com/file/rvwwt7imok86ver/delegenda123aeekSON.dem/file

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...