Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

smallzoom

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  960 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About smallzoom

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickul tau:EzOp Data nasterii:08.10.2004 Primele 7 cifre din CNP:5041008 Varsta:15 Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.151:27015/top_players/?query=EzOp Experienta admin:Destula Activitate noapte/zi:Activ ziua dar putin noaptea Steam ON/OFF:OFF Contact:Discord:EzOp#8402 De ce doresti acest grad:Sa indiplinesc indatoriile de admin Vei putea dona vreodata:Da De ce ai ales serverul nostru:L-am vazut la halogen si mi-a placut foarte mult Ai citit regulamentul:"this winter it's gonna be cold" Ai TeamSpeak?:Da Mentiuni?:"nah, just kidding it's gonna be hot"
 2. Nickul vostru:EzOp IP-ul (www.iptest.ro):217.95.84.186 STEAMID-ul:STEAM_0:0:60797725 Motivul pentru care aţi primit ban:No ss Adminul care te-a banat:PePSi Ora aproximativă:16:00 Dovezile tale (Print la consola):https://imgur.com/a/QuZByhm
 3. Cum extrag premiul?

   

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...