Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

laglaglag

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  320 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About laglaglag

 • Rank
  Visitor
 1. am vazut si eu demoul, sincer nu vad absolut nimic in neregula. Inca o chestie mica, denio, daca jucam cu cod, wall/aim, nu o mai lungeam deloc cu unbanurile.. ziceam "da ba am si.. sunt servere !". Am facut 2 cere in 12 h fiindca stiu cum joc, stiu cat de curat sunt, stiu ca nu mint si nu ma feresc absolut deloc de verificari.. am acceptat ca unii admini fara wg nu trec peste. Nu este nici o problema, sunt admini, isi fac doar datoria. Dar in conditiile in care eu am spus si o sa o mai spun ca eu chiar nu pot da wg, dau si dovezi, nu imi poti spune razvane ca sunt suspect. Nu te condamn, poate as face si eu acelasi lucru pentru siguranta serverului, dar am fost domn, ti am multumit frumos, si ti am zis clar, daca simti ca sunt suspect, nu ezita sa faci un test viewer, supremo.. oricand dau, si stai pe pc meu cat simti tu nevoia. Daca nu stii sa verifici si sa umbli in pc uri, nu i nici o problema, oameni sunt, chemi pe cineva.. nu ma ascund de absolut nimic si de nimeni. Multumesc inca o data si sper ca, macar un pic m am facut inteles si am castigat putin incredere. Sper denio, ca mi intelegi situatia si ca vei accepta faptul ca nu pot da wg. as da cu cea mai mare placere. ! Multumesc si o zi frumoasa sa aveti. Astept raspuns :).
 2. Nickul: Lag. IP-ul: 109.100.27.4 STEAMID-ul: 1761 STEAM_0:0:461687665 Motivul pentru care am primit ban: Neprezentare wg. Cum am mai spus si aseara. De cateva luni sunt banat permanent pe wargods. Am facut cerere unban dar nu mi au acceptat. Ma comfrunt des cu aceasta problema. M a pus o data spec razvan cerandu mi wg. i am explicat toata problema mea, i am zis sa se duca pe forum sa vada cererea si dovezile. toate bune, i am multumit pt timpul acordat si intelegere. a doua oara ma baneaza permanent pe motiv ca "suspect". A spus ca a facut demo si ca stie ca am ceva. Dovada: Ban Information Name: Lag. SteamID: STEAM_0:0:461687665 Reason: suspect Unban Time: Permanent Ban Admin Name: RazVaN Admin SteamID: STEAM_1:0:1350837631 Adminul care te-a banat: Razvan Ora aproximativă: 15.55
 3. Nickul: Lag. IP-ul: 109.100.27.4 STEAMID-ul: 1761 STEAM_0:0:461687665 Motivul pentru care am primit ban: Neprezentare wg. Din pacate de cateva luni sunt banat permanent pe wargods. Am facut cerere unban dar nu mi au acceptat. Ma comfrunt des cu aceasta problema, si as dori sa stiu, in cazul in care mi se va da unban, daca se poat verifica cu team viewer sau supremo. Multumesc! Adminul care te-a banat: Kenny Ora aproximativă: data: 20.09.2019 ora: in jurul orei 1 noaptea. Dovada ban Wargods facuta chiar in momentul asta. puteti vedea mai sus data si ora: https://imgur.com/a/KH3oOPu Dovada cererii unban de pe wargods: https://www.wargods.ro/showthread.php/37860-UNBAN-Lag.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...