Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Twix_B

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,640 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Twix_B

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. comportament foarte pozitiv si foarte activ , merita Helper! (o a-2-a sansa)
 2. nu stiu ce sa zic adica era sv gol si eram intre orele 1-2 noaptea, tu aruncai cu grenazi de la vip in mine pe mapa de deagle ...
 3. ► Nick CS: Twix_B™► Grad curent: Administrator► Grad dorit: Moderator► Steam ID: STEAM_0:0:513749251► Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/TwixB/► Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.38:27015/► Poza de pe server cu !ore : https://prnt.sc/puc34c ► Link de la ultima cerere upgrade sau cerere helper : Am orele blocate la 92h 41min de mai bine de o saptamana!
 4. eram de fata , ai stat camp in baza la terro cu awp , manevra te-a avertizat de mai multe ori inainte ! nu ai voie ca terorist sa stai camp in baza !
 5. Depinde de HSM daca are dovada.
 6. Ai primit BAN de la HSM zicea ca ai hack .
 7. ai voie sa te muti , dar sa ramai in echipa respectiva nu sa te intorci dupa cateva secunde dupa ce vezi unde sunt playerii.
 8. deoarece tu ai venit la noi in echipa , si dupa te-ai dus la ei pt info , arata dovada ca nu e asa si dupa poti sa iei unban , Hades.exe e martor ! Dovada mea. ai venit si dupa ai plecat.
 9. Ai primit ban deoarece veneai la noi in echipa pt info!! TheCosmin ti-a dat BAN , eu i-am dat mesaj sa iti dea ! data viitoare nu mai fa ghost. -
 10. Nu esti obligat??? Normal ca esti obligat =))) ai dat slay la un admin nu la un player oarecare. Sa te uiti in regulament.
 11. Daca tot minti si zici ca eram afk unde e dovada??? Inainte sa dai slay la un admin faci ss nu dupa... Practic aia nu e o dovada, Sa nu mai zic ca pe dust 2x2 mi.ai dat kick ca eram la spectatori.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...