Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

PePSi

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,075 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About PePSi

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, Propun sa se modifice comanda amx_last, deoarece daca se schimba harta si ies playeri care au jucat pe harta anterioara, noua adminilor nu ni se mai afiseaza ip-urile la playerii respectivi. De exemplu astazi i-am cerut wargods la un player si dupa s-a schimbat harta. Respectivul normal ca a dat drop. Dar cand sa-i iau ip din last... 0 . Nu-mi mai afisa niciun IP . Multumesc.
 2. Nu dai copy+paste din consola la dovezi.
 3. - Nickname: Mistery - Ip: - Steam-id: - Motiv: Sutinea ca nu imi poate da wargods scan, caci are doar 1gb memorie. - Dovada: https://imgur.com/a/9IyIF1f
 4. Nick : PePSi. Grad : Administrator + VIP Absenta / Retragere : Absenta Perioada: 2 saptamani Motiv : Am de invatat pentru ADR ( Atestat Transport Explozibil si Combustibil) Alte precizari : Am sa mai intru cand am sa pot in aceste 2 saptamani.
 5. - Nickname: Squick_9999 - Ip: 95.76.16.189 - Steam-id: - - Motiv: Drop.wg - Dovada: https://imgur.com/a/6a7GKOf
 6. - Nickname: RoPeKnG - Ip:95.76.16.238 - Steam-id: - - Motiv: Drop Wargods - Dovada: https://imgur.com/a/0QR57sT
 7. - Nickname: Tudor25 - Ip:82.79.123.253 - Steam-id: - - Motiv: Drop Wg - Dovada: https://imgur.com/a/VVqKpx2
 8. - Nickname: - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovada:
 9. Nickul tau: PePSi. Data nasterii: 10.11.1996 Primele 7 cifre din CNP:1961110 Varsta: 22 ani Ore jucate+link GT: https://www.gametracker.com/player/PePSi./93.114.82.151:27015/ Experienta admin: Pai ca si admin am experienta, mai ales in amxmodx, am avut admin pe mai multe servere, dar m-am retras din diferite probleme personale. Ultima data am avut un server pe o comunitate dar acesta s-a desfiintat din cauza ca nu-mi permiteam sa intretin singur un server si nu aveam niciun staff stabil. Experienta cumulata este de 4 ani. Activitate noapte/zi: De L-V dupa ora 19:00 seara si in weekend-uri S-D cat rezist la pc. Steam ON/OFF: ON https://steamcommunity.com/id/djpepsi Contact: Telefon: 0747622173, STEAM , Discord:PePSi. #0883 De ce doresti acest grad: Deoarece doresc sa ajut serverul si membrii staff-lui pentru descoperirea codatilor, si desfasurarea unui gameplay linistit si frumos. Si recunosc ca am facut unele greseli in ultimul timp si doresc prin asta sa dovedesc staff-ului ca pot fi o persoana responsabila. Vei putea dona vreodata: Ori de cate ori este nevoie De ce ai ales serverul nostru: Deoarece este un server unicat, cu staff unicat si cand ma joc pe acest server ma simt bine. Staff-ul isi face treaba excelent. Ai citit regulamentul: "ma dor ochii de la atata citit" Ai TeamSpeak?: DA Mentiuni?: "hai sa-mi bag, mi-am uitat berea in frijider"
 10. @Wada! Ce are el in poze gasesti in ce am postat eu mai sus. Exact acelasi lucru.
 11. Consider ca ai abuzat de functia pe care o detii. La 23 de ani ai mei nu cred ca mai sunt copil, dar fiecare cu parerea sa. Daca am zis o data treaba aia si mi-ai dat gag, bine. Dar ban se da cand eu zic acelasi lucru si a-2a oara. Ca am vorbit pe [email protected](admin chat) ? Sunt vip si am acces la admin chat. apar cu (ADMIN) nu cu (PLAYER) . Concluzie, ai abuzat de grad. Salut
 12. Astept cat mai multe dovezi. Ce anunturi vulgare am pus? A fost doar unul nu mai multe. Te rog frumos, fii baiat corect si nu mai fabula.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...