Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

PePSi

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  4,410 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About PePSi

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare dragi colegi, Ce ziceti daca la urmatorul wipe s-ar implementa arme, dar pe seturi de exemplu: Setul PRO: Ak47 dragon lore + kara lore + deagle lore Setul SNIPER: Awp Dragon lore + deagle lore + Karambit lore Pretul acestora sa fie de 5 euro (pret estimativ) , iar in shop pe server sa fie peste 200kk . Sa fie ceva unic pentru cei care doneaza. Astept parerile tuturor de pe server, @[SyoNNaiRE] D3nyo , @Mr.RobertMarian, @Halogen H va rog frumos sa nu dati T/C! . Multumesc!
 2. - Nickname: Lanar4 - Ip: 92.81.171.17 - Steam-id: Non-Steam - Motiv: awp cfg, awpfast.cfg, defuse.cfg, silent defuse.cfg, cs.cfg - Dovada: Print la consola CLICK + SCAN
 3. Nick : PePSi. Grad : Administrator+VIP Absenta / Retragere : Absenta Perioada: Nu este o perioada exacta Motiv : Am sursa arsa la pc, și am trimiso in garanție în state. Durează până ce ajunge. Și până atunci am sa fiu inactiv. Nu garantez că am să paticip la ședința. Alte precizari :-
 4. - Nickname: air_duck - Ip: 194.39.227.17 - Steam-id: Non-Steam - Motiv: AimBoot - Dovada: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1854201
 5. - Nickname: - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovada:
 6. +REP , eu consider ca nu mai meriti grad pe acest server. Esti indecis in priviinta gradului.
 7. Te plangeai ca nu exista comunicare intre admini, si acuma vrei iarasi grad?
 8. nu țin cu nimeni. Dar în regulament scrie ceva de genul: "Daca wargods-ul prezentat este rosu, playerul respectiv va fi sancționat cu ban permanent!
 9. Dovezi insuficiente! Si a 2-a poza de pe IMGUR, este de pe alt server!
 10. activitate insuficienta, nu prea te-am vazut pe server sau ts. ( in ultimele 7 zile )

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...