Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

DuRaCeLL

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About DuRaCeLL

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Astea ce ar trebui sa fie ? Ca nu am mai vazut nici n am auzit de ele . Haideti acuma baietii schimb cs ul daca e as dori acest unban ca intru cu un prieten si acuma rip
 2. Model: DuRaCeLLIP: 82.78.22.130ID steam: -Data: 25.08.2019Ora: 21:40 cam asa Harta: css_dust3_goAdmin: G59 $lothMotiv: Process.red Mențiuni: Mentionez ca nu am cod am dat si wg adminului . Am acele cfg uri care nu ma ajuta cu nimica . Astept cateva pareri despre acest ban nu doar de la adminul in cauza . Aveti aicea wg ul meu: https://www.wargods.ro/wcd/cfg.php?id=1785180

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...