Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Naruto Uzumaki

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  2,100 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About Naruto Uzumaki

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

51 profile views
 1. Pro-de treaba ,stie comenzi comp ok!
 2. Pro pentru unban Si sfidare nush ce sa zic...Daca nu sa intamplat pe server sau sa aiba legatura cu serveru. Zic doar!
 3. Pro-stie jb,activ,merita up!
 4. kaze nush daca ai vazut dar a mai facut o cerere.. Contra 24zile
 5. Contra- nu ai ore,inactivitate..
 6. Pro de treaba,,stie sa foloseasca gradu,merita.
 7. Pro matur,de treaba ,stie jb
 8. ► Nick CS:Naruto Uzumaki ► Grad curent:Vanzator ► Grad dorit:Paznic► Steam ID:STEAM_0:1:418970272► Profil Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198798206273► Link GameTracker:https://www.gametracker.com/player/Naruto%20Uzumaki/jbgo.delegenda.ro:27015/ Nu prea am fost activ ca am avut niste probleme,dar de acum o sa fiu activ cat de mult pot!
 9. Contra imatur ,nu stie comenzi... Glumesc.Pro de treaba .stie comenzi,matur

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...