Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Wada!

Members
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Days Won

  1
 • Puncte DeLegendă

  5,812 [ Donate ]

Wada! last won the day on November 15 2019

Wada! had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Wada!

 • Rank
  Regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : Wada! Grad : Super-Moderator Absenta / Retragere : Retragere Perioada: Permanenta , cred Motiv : motive personale Alte precizari : multa bafta în continoare , sa aveti grija de voi.
 2. dar data viitoare incearca sa intelegi cand e doar un admin pe server nu l mai stresa si chestii pentru ca poate se uita pe alt player in acel moment si daca ti a zis ca se uita , trebuie sa astepti , pentru ca e doar un admin frate , sper ca ai inteles...
 3. - Numele tau: Wada! - Numele adminului reclamat: KRATOS - Harta: nu o mai stiu. - Data/Ora: 14:31. - Motiv: are alias uri in wg si cand i am zis sa le șteargă , imi zice ca nu le a activat si chestii si ma injura ca cica el nu i codat dar un player care are alias uri , ia ban pentru asta dar el ca e admin le foloseste. -Dovada (ss,demo,print) : wargods: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1858686 pozele: https://imgur.com/a/bK3DWMM
 4. dar ai grija la comportament prietene.
 5. nu ai vârsta necesară , scuze...
 6. Am Am/N-am spus bună dimineața dar era seara sau invers =)))

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...