Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Wada!

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Days Won

  1
 • Puncte DeLegendă

  3,745 [ Donate ]

Wada! last won the day on November 15

Wada! had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Wada!

 • Rank
  Regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nickname: |HUN|zSoLex/Z/ - Ip: 84.3.252.148 - Steam-id: STEAM_1:0:948133201 - Motiv: no.wg - Dovada: https://imgur.com/a/CnM9URL
 2. 30% Cât la sută îți place să mănânci?
 3. nu ai prezentat dovezi ca in acel moment nu aveai cod.
 4. În primul rând ai greșit secțiunea. În al doilea rând încearcă să scrii cl_timeout 60 în consolă. În al treilea rând @ShadoW. nu dă ban aiurea plus că nu cred că ai ban.
 5. încearcă să scrii în consolă cl_timeout 60 și cred că o să-ți meargă.
 6. Salut , sunt Vlad am 15 ani , in timpul liber imi place sa joc fotbal dar aleg sa ma joc cs 1.6 as juca si csgo dar imi explodeaza pc ul :))( , sunt de putin timp aici dar am fost primit cum trebuie , adica am luat ban pe toate serverele ca doar is codat ce drq =))) dupa s a rezolvat , toata lumea a vazut ca sunt baiat bun si cel mai important lucru e ca nu sunt codat. ( decat putin:)) )
 7. Închideți topicul , server ul este închis. Mulțumesc anticipat.
 8. - Pentru ce grad aplici: ASISTENT MODERATOR- De ce dorești acest grad? Pentru a ajuta forum ul , comunitate sa fie cat mai intereseaza si oamenii sa afle diferite lucruri interesante pe acest forum.- Descrie-te în câteva cuvinte (Defecte\Calități): Salut , mă numesc Vlad , am 15 ani sunt din Iasi in timpul liber imi place sa ma joc dar in ultima perioada nu prea mai am timp liber , defectele sunt ca ma enervez repede uneori , sunt foarte enervant mai mereu :)) si etc iar calitati nu prea am , nu stiu , sunt foarte de treaba daca nu ma enervezi si te comporti normal , sunt caterinca rau de tot , tin la glume dar cu perdea , nu prea vorbesc deloc , stau in umbra daca pot sa zic asa :)) , si cam atat nu mai stiu ce sa mai zic.- Ce anume ai modifica la comunitate? : Pai momentan nimic , daca o sa devina o comunitate mare poate atunci dar in prezent , nimic.- Ce idei noi ai pentru dezvoltarea comunității? Să incercam sa ne dezvoltam , adica , cu reclama , cu serverele etc.- Ai mai activat cu gradul dorit? : Nu.- Alte precizări?: Multumesc anticipat!

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...