Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

OldGoodMichael

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  480 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About OldGoodMichael

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. E rank nu rang, celalalt se numeste skill group 2. E stupid, exista anticheaturi pentru servere
 2. De ce nu? Care e diferenta? Orele le am, nu e batut in cuie sa se ceara +1 grad, de aia si exista "Grad dorit"
 3. Pentru ca nu pot da edit, vreau sa fac o modificare Grad dorit: Moderator Nu scrie nicaieri ca trebuie facuta cerere de upgrade pentru un singur grad :)))) Plus, am orele necesare acum.
 4. ► Nick CS: HSM► Grad curent: Helper► Grad dorit: Moderator► Steam ID: STEAM_1:1:15614164► Profil Steam: HSM► Link GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Michael OLDCS.DELEGENDA.RO/188.212.102.38:27015/ + HSM si Michael fara DNS-ul serverului► Poza de pe server cu !ore : https://imgur.com/a/1pjdL5K► Link de la ultima cerere upgrade sau cerere helper : Am nevoie de acces la ban, pentru ca de obicei sunt singurul din staff pe server si trebuie sa pun bind cu kick. Not funny.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...