Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

ShadoW.

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Puncte DeLegendă

  2,621 [ Donate ]

ShadoW. last won the day on November 6 2019

ShadoW. had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About ShadoW.

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : ShadoW. Grad : Fondator Absenta / Retragere : Retragere Perioada: definitiva Motiv : nu mai am timp..... Alte precizari : bafta incontinoare baietii si mi-a parut bn sa fac parte din staff asta minunat... asi dorii sa raman cu vip daca se poate... mai intru si eu cand am timp
 2. Nick : ShadoW. Grad : Fondator Absenta / Retragere : Absenta. Perioada: 2 3 saptamani chiar o luna:D... dar o sa mai intru cand o sa pot....apropo o sa fie fimiu pe pc ca sa stiti:D nus eu:) Motiv : invat pt permis.. Alte precizari : Uratimi bafta:))
 3. De ce doresti acest grad:ca imi palce ca admin regulamentu
 4. nu te grabi toate la timpu lor.... Contra
 5. cine esti??? nu te`am vazut activ pe sv si pe ts... scz
 6. m-am rugat de tn sa imi dai un wg si tu intrai la joc te`am bagat de 3 ori spec si tu tot nu rasp mai vb si urat....am stat si dupa tn aproape 30 de min ca sa nu ma bagi in seama am zis ca poate nu iti merge pc sau merge greu dar tu nu imi dadeai niciun rasp te`am strigat de ogramada orii... scz ramai cu banu.. si dovada mea....https://imgur.com/a/BSI5oRn

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...