Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

ShadoW.

Asistent moderator
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Puncte DeLegendă

  1,492 [ Donate ]

ShadoW. last won the day on November 6

ShadoW. had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cu toti gresim... merita o sansa. ramene la decizia staffului
 2. Nick :ShadoW. Grad :Fondator Absenta / Retragere :Retragere Perioada:permanent Motiv : consider ca nu imi fac trb cum trebuie asa cum crede cei din staff si fac abuz ok.. si apropo nu te mai enerva d3nyo ca nare rost... implicate cu prezenta pe sv si atunci mai stam de vb.. daca tu permiti sa iti vb un copil asa permitei tu nu eu Alte precizari : bafta
 3. Nici mie nu mi-a placut cand ai zis ca sunt vai de capu meu... aiurea
 4. in primu rand invata sa vb 1 2 la mana nu mai fi arogant ca nu tam gresit cu nimik ca sa vb asa cu mn,3 la mana vam zis sa nu mai abuzati de [email protected] si te`ai ofensat tu cu aroganta ta ... tu crezi ca stai de vb cu copiii??sau ne permitem glumea??/ de la mn ai un mare Contra.. Faci prea mult abuz si nu sti sa vb.... si dovada mea este https://imgur.com/a/4PeD1TD. te ofensezi aiurea nu cred ca te`am deranjat....sa vedem ce zice si restu

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...