Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Duby

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Duby

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

53 profile views
 1. Am citit gresit, in loc de 250 am vazut 350 si de aia ti-am dat ban, oricum banul e de 30 de minute, nu am gradul necesar sa dau pe o perioada mai mare ?.
 2. A fost o eroare din partea mea, cer sa iti fie scos banul, imi cer scuze pentru neplacerire create!
 3. ★ Nickname: Duby ★ Vârsta: 21 ★ Ore jucate (Link GT): https://www.gametracker.com/player/Duby/89.44.246.27:27015/ (apar 96 de ore, dar pe server imi arata 130) ★ Între ce ore poți juca : Depinde de programul meu de lucru, dar in general pot juca zilnic cateva ore bune. ★ ID Steam : Nu am.★ Cuvântul cheie : CS:GO★ Poți dona?(cât) : 15/25 lei Da, daca este nevoie pot ajuta serverul si cu donatii. *Precizez ca nu folosesc TS deoarece nu detin 1 microfon functional, iar din acest motiv nu sunt activ pe TS.*
 4. Model: DubyIP: 109.100.108.147ID steam: -Data: 05.08.2019Ora: 18:25Harta: css_cacheAdmin: Lil Cut Throat / G59Motiv: L-am vazut pe un acoperis in cs cache, era cu awp-ul in mana, i-am dat HS, m-a trecut la spectatori, mi-a cerut wg, i-am dat si dupa m-a banat din cauza liniilor din CS, am schimbat CS-ul acum si au trecut deja 3 zile de cand sunt banat, as vrea sa ma reapuc de joc, consider ca a trecut destul timp tinand cont ca nu am avut habar de liniile alea de cfg, era CS Warzone, exact asa cum l-am descarcat. Acum am alt CS fara linii multe in cfg si as vrea sa joc.Mențiuni: Am schimbat cs-ul si as vrea sa revin pe joc, o sa ofer adminilor wg in joc pentru a se vedea ca nu mai am atatea linii.
 5. Model: DubyIP: 109.100.108.147ID steam: -Data: 05.08.2019Ora: 18:25Harta: css_cacheAdmin: Nu i-am retinut numele, are un nume complicat ceva cu G59 din ce imi amintesc.Motiv: L-am vazut pe un acoperis in cs cache, era cu awp-ul in mana, i-am dat HS, m-a trecut la spectatori, mi-a cerut wg, i-am dat si dupa m-a banat, nu stiu de ce.Mențiuni: Nu folosesc coduri, nici cfg uri, l-am vazut pe cladirea respectiva si pur si simplu am tras, nu mi-a spus nimic dupa ce s-a uitat la wg, direct ban mi-a dat.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...