Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Astriel

Asistent moderator
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  3,134 [ Donate ]

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Astriel

 • Rank
  Trusted
 • Birthday 01/16/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. default.cfg (MD5: 7BC0EE636B3B83484FC3B9348863BD22) (Size: 2) (Alias count: 0) (Lines: 1) (Binary: False)game.cfg (MD5: 7BC0EE636B3B83484FC3B9348863BD22) (Size: 2) (Alias count: 0) (Lines: 1) (Binary: False) Astea nu au ce cauta la tine in cfg. Stergele.
 2. I-as zice "bro, numai ce m-am trezit si eu, stai putin." Ce ai face daca ar ploua cu bani?
 3. Nick : Astriel Grad : Super moderator + VIP. Absenta / Retragere : Absenta. Perioada: 3 zile. Motiv : Astazi este ziua mea, vreau sa chefuiesc :)) Alte precizari : Astept urari din partea voastra !! :)) dau o bere
 4. Nu zic nici dar nici . Vrem de la tine @Bust Down wg-ul facut de tine azi pentru a verifica sau il poate lasa si @amnesie2.0.
 5. Are orele necesare, activ pe server cat si pe TS3, nu a avut probleme cu noi si meriti. Succes!
 6. Da, e ok si asa, dar testele le vei da doar tu? Gen, noi adminii nu putem?
 7. Ai dreptate, faza e că jucam in timp ce asteptam sa mi se dea wg, eu întotdeauna am ajutat playerii, stau aproape pe server până la 2-3 noaptea sa fiu sigur că totul e in regula. @[SyoNNaiRE] D3nyo iti poate spune totul despre mine, orice problemă am avut, ma înțeles. Faza cu aceste teste pentru a ajunge helper, zic eu, nu e o idee rea.
 8. Salut! Revin cu o noua propunere destul de acceptabila sa sper sa fie luata in serios pentru ca nu e de joaca si nu glumesc. Vreau ca cei care aplica la helper sa fie testati pe serverul nostru de TS3 sau Discord. Cunosc admini/helperi care nu prea au habar sa dea gag/ban. Cunosc un Owner sau cel putin asa stiu ca e, nu dau nume, care nici nu stia sa dea ban, a gresit de N ori, ii dadea unban, iar ii dadea ban gresit, pana cand i-am dat eu ban... Deci, sa revenim la propunere. Gradele de la Super Moderator in sus sa sustina un test pe TS3/Discord cu intrebari legate din regulament playeri cat si regulament admini. Multi admini cu indeplinesc cerintele minime si nici varsta. Prin acel test ne putem da seama daca jucatorul respectiv merita cu adevarat gradul de helper. La sedinta daca e nevoie, putem discuta de aceasta propunere. Sper sa fie luata in considerare. Ma pot oferi eu responsabil cu testele daca cineva nu are timp/chef sa sustina teste cu maxim 5 intrebari. Puteti raspunde cu / , nu e niciun fel de suparare.
 9. Fizica asta.... pai nu stiu, as mai face o litera care sa fie "niu" :))) Ce ai face daca ai fi Dumnezeu pentru o zi?
 10. 100% Cat la % iti place sarmalele?

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...