Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Astriel

Asistent moderator
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  1,545 [ Donate ]

Community Reputation

5 Neutral

About Astriel

 • Rank
  Trusted
 • Birthday 01/16/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Frana! Cate timbre de 2 lei sunt intr-o duzina?
 2. Foarte frumos mane, mie imi place, sigurat aceste mape va aduce noi playeri pe server. Felicitari pentru efortul depus!
 3. nu mai zi ca e degeaba. http://www.girlshare.ro/3769813191.1 Si hai ca iti dau si eu poze de pe telefon daca tot se ia in considerare aceste lucruri. https://imgur.com/a/Lw3OyyI Tu ai scris cu manuta ta ca ai wall. Verifica demo.
 4. Nick : Astriel Grad : Super Moderator Absenta / Retragere : Absenta Perioada: 3 zile Motiv : am de dat teste si trebuie sa invat Alte precizari : multumesc
 5. : regulamentul nu e citit, CNP-ul are o cifra in lipsa.
 6. N-am. Am / n-am mancat caise versi.
 7. Se afla prepozitia "si". Unele luni au 31 de zile, cate luni au 28 de zile?

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...