Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

xFabianZz

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  10 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About xFabianZz

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu știam ca pot face după 5 zile iarăși de la ultima și voi foce de câte ori va fi nevoie pt ca am luat ban pe nedrept acuzat de cod da eu joc cu steam on mereu Intru ca tu nu ști sa dai ban prietene, toții copii au grade acuma, și vreau unban după cum am zis ca am fost acuzat de cod, crezi ca eu nu as putea sa intru pe sv și să-mi transfer tot ce am de pe contu meu pe un alt cont cu ajutoru unui prieten ? Nici nu-mi pasa ce am pe el, ideea e ca am luat ban degeaba cum s-ar zice. Și nu-mi convine asta..
 2. Nickul vostru: FABIAN IP-ul (www.iptest.ro): 37.251.221.254 STEAMID-ul: STEAM_0:0:20648911 Motivul pentru care aţi primit ban: Ban.activ Wargods: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1777760 Adminul care te-a banat:Darec Ora aproximativă:11:10 Dovezile tale (Print la consola):
 3. da is la widow si am specificat de ce is..
 4. nu azi s a intamplat mai de mult uitate in ban listu tau
 5. Nickul vostru: FABIAN IP-ul (www.iptest.ro):37.251.220.205 STEAMID-ul: STEAM_0.0:459314065 Motivul pentru care aţi primit ban: nu am putut da wg-ul deoarece aveam niste probleme cu netu www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1772701 Adminul care te-a banat: Nu mai stiu sigur parca widowmaker Ora aproximativă: 15:00 Dovezile tale (Print la consola):
 6. Particip Felicitări ? pentru 1 an de la deschiderea server-ului și pentru fondatorii care îl întrețin, un sv foarte fain și frumos făcut. Doamne ajuta pentru anii următori să fie toate bune ??

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...