Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

A INTRAT ADMIMUL

Manager Server
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Puncte DeLegendă

  4,988 [ Donate ]

Everything posted by A INTRAT ADMIMUL

 1. Nu ai ore pentru a primi admin.Daca vrei sa donezi pm Florin.
 2. Salut.Cand un admin te pune la spectatori si iti cere sa faci testul wargods esti obligat sa faci asta.Tu te tot mutai inapoi la joc fara sa zici nimic.Nici acum in cerere de unban nu ai prezentat acel test wargods.Banul ramane.Salut seara faina.
 3. Salut.Cum se face ca fix cand eu te.am pus la spec pentru testul wargods tu ai plecat la masa?.Oricum in testul de la wargods apare ca ai dat restart la cs inainte sa dai scan,deci banul ramane.Seara faina.
 4. Salut.In primul rand serverul Cs.Delegenda.ro nu este a lui Halogen,fondatorul serverului se numeste Florin (FBI).Tu ai primit ban pe acest server,iar acum cu schimbarea de ip ai putut sa intri dar nu ai voie.Din acest motiv ai primit ban pe motiv BAN ACTIV.Te salut si o zi faina.
 5. Salut.Cand am intrat eu pe server ai primit gag pe motiv limbaj..Ai inceput sa il face pe acel player (Sobolan)..Ai fost bagat la spec si ai inceput sa faci arogante cu un membru din staff,ai fost avertizat in legatura cu limbajul tau si tot nimic. aici ai dovada https://imgur.com/a/4bpo8fN banul e de 30 min daca nu te calmezi si nu incetezi cu acest comportament o sa primesti ban permanent.O zi buna.
 6. Ca admin trebuie sa ai o atitudine serioasa,ai primit remove pentru.ca ai refuzat sa comunici staffului motivul absentei.Si faptul ca dupa ce ai primit remove ai intrat pe server si ai avut o atitudine aroganta si ai afirmat ca ascest server nu e bun de nimic.O seara faina.
 7. Salut.Nu inteleg de ce ai mai facut cerere de unban cand iti zice clar si cs-ul ca joci cu AWP cfg deci chiar daca nu dadea drop tot primeai ban deci banul ramane.Seara faina
 8. Banul ramane.Dupa 7 zile te asteptam cu un alt comportament daca nu vei primi ban permanent.O seara faina
 9. Activitate nu prea ai si nici un comportament decent nu vad la tine.
 10. Salut.In primul rand nu e nevoie sa dai link de la wargods pe chat atat timp cat adminul verifica inaintea ta pe site WARGODS.COM. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1840405 - Aici ai dovada ca ai AWP FAST ZOOM si ai dat si restart la cs inainte sa faci scanarea.Deci banul ramane o zi buna.
 11. Nu respecta modelul si nici dovezi pentru unban nu ai.Nu avem de unde sa stim ca minti sau nu.O zi buna.
 12. Salutari ! Suntem în căutare de admini care pot fi activi și care ne pot ajuta să eliminăm trișorii de pe server. De ce anume ai nevoie pentru a aplica pentru admin? Trebuie să fii activ zilnic. (cel puțin 1-2 ore). Trebuie să ai experiență în a fi admin. Trebuie să ai un comportament decent pe server. Model: Nickname: Vârstă: Țară: Experiență ca admin: STEAM ON/OFF: Alte: # Căutăm admini seriosi, iar gradul depinde de activitatea / vârstă / etc. # Serverul este modul CS:GO cu un hosting foarte bun, 1000 FPS. Pentru mai multe informații accesați ACEST LINK ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hello ! I'm looking for some admins who can be active and help me to eliminate the cheaters on server. What do you need to apply for admin? You need to be active daily. (at least 1-2 hours) You must have experience in how to be an admin Have a decent behavior on the server. Model: Nickname: Age: Country: Experience as admin: STEAM On/Off: Other: #We are looking for serious admins and grade is depended on their activity/age/donations etc. #The server is mode CS:GO with a good hosting withoug lag and 1000 fps. For more informations visit THIS LINK !
 13. Salut.Noi nu putem vedea ce ai tu bagat in calculator,atat timp cat testul wargods arata ca CHEAT MODEL nu este permis si este rosu se numeste cod si nu ai voie cu el.O zi buna!
 14. Nu ai,nu ai nici varsta necesara si nici un comportament prea decent nu ai.
 15. Activitate buna pe toate serverese.Fost admin stim de ce este capabil.Bafta.
 16. Activitate pe serverul de ts nu ai si nici comportamentul tau pe server nu este unul decent.
 17. Limbajul pe server esti vulgar nu respecti adminii si activitatea pe serverul de ts nu ai.
 18. Te asteptam cu o noua cerere cand o sa ai orele necesare si cand o sa ai o activitate mare pe serveru nostru de ts.
 19. ★ Nickname: Admimul ★ Vârsta: 21 ★ Ore jucate (Link GT): https://www.gametracker.com/player/A INTRAT ADMIMUL/89.44.246.27:27015/ ★ Între ce ore poți juca : 11-20 ★ ID Steam : ★ Cuvântul cheie : CSGO★ Poți dona?(cât) : 15/25 lei Pe viitor da
 20. Bones - MustBeARealDragWakingUpAndBeingYou (Bass Boosted) Gen:Rap
 21. Cam trebuie sa schimbi cs-ul daca mai vrei sa joci la noi pe server.Ai prea multe linii.Noi avem o limita de 300 de linii la noi pe server si tu ai mult mai multe.Rezolva te rog
 22. Salut.Varsta minima este de 15 ani si trebuie obligatoriu sa ai 100 ore pe server.Cand vei face orele si împlinești frumoasa varsta de 15 ani te asteptam cu o noua cerere de grad.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...