Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

A INTRAT ADMIMUL

Admin server
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

A INTRAT ADMIMUL last won the day on March 27

A INTRAT ADMIMUL had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About A INTRAT ADMIMUL

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut.Primul ban il ai de la mine pe motiv ca ai dat drop la testul wargods.Ai avut timp 48 de ore sa faci cerere de unban atunci.Banul ramane,seara faina.
 2. Felicitari ai fost acceptat.PM cu numele si parola.
 3. Activitate buna.Limbaj decent.Mai are el unele scăpări dar trecem peste.Bafta
 4. Nu se acorda gradul de admin pe ore afk facute la spectatori.Seara faina
 5. Ai un limbaj foarte colorat.Faci misto aproape de oricine,nu esti serios si sa nu uitam cand ma injurai pe mine si ai scapat doar cu gag.Salut
 6. ★ Nickname:DLG x AdM. ★ Vârsta:22 ★ Ore jucate (Link GT): https://imgur.com/a/5ncqogH ★ Între ce ore poți juca : 9-22 ★ ID Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198961428217/★ Cuvântul cheie :soREAL★ Poți dona?(cât) : 15/25 lei DA
 7. Nu ai ore pentru a primi admin.Daca vrei sa donezi pm Florin.
 8. Salut.Cand un admin te pune la spectatori si iti cere sa faci testul wargods esti obligat sa faci asta.Tu te tot mutai inapoi la joc fara sa zici nimic.Nici acum in cerere de unban nu ai prezentat acel test wargods.Banul ramane.Salut seara faina.
 9. Salut.Cum se face ca fix cand eu te.am pus la spec pentru testul wargods tu ai plecat la masa?.Oricum in testul de la wargods apare ca ai dat restart la cs inainte sa dai scan,deci banul ramane.Seara faina.
 10. Salut.In primul rand serverul Cs.Delegenda.ro nu este a lui Halogen,fondatorul serverului se numeste Florin (FBI).Tu ai primit ban pe acest server,iar acum cu schimbarea de ip ai putut sa intri dar nu ai voie.Din acest motiv ai primit ban pe motiv BAN ACTIV.Te salut si o zi faina.
 11. Salut.Cand am intrat eu pe server ai primit gag pe motiv limbaj..Ai inceput sa il face pe acel player (Sobolan)..Ai fost bagat la spec si ai inceput sa faci arogante cu un membru din staff,ai fost avertizat in legatura cu limbajul tau si tot nimic. aici ai dovada https://imgur.com/a/4bpo8fN banul e de 30 min daca nu te calmezi si nu incetezi cu acest comportament o sa primesti ban permanent.O zi buna.
 12. Ca admin trebuie sa ai o atitudine serioasa,ai primit remove pentru.ca ai refuzat sa comunici staffului motivul absentei.Si faptul ca dupa ce ai primit remove ai intrat pe server si ai avut o atitudine aroganta si ai afirmat ca ascest server nu e bun de nimic.O seara faina.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...