Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

SQER .::RED::.

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  770 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About SQER .::RED::.

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Numele vostru de pe server:Shadow(-_-)DmG 2. Cate ore ai pe server:192.35 3. Link GameTracker cu orele voastre:https://www.gametracker.com/player/Shadow(-_-)DmG/93.114.82.151:27015/
 2. Nickul vostru:Kh3shaK IP-ul (www.iptest.ro):92.85.205.192 STEAMID-ul:STEAM_1:0:790632451 Motivul pentru care aţi primit ban:wg.rosu Adminul care te-a banat:Astriel Ora aproximativă:Nu stiu pentru ca nu eram pe server probabil cel banat avea ip dinamic. Dovezile tale (Print la consola):Ban Information Name: [email protected] IP: 92.85.205.192 Reason: wg.rosu Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Astriel Admin SteamID: STEAM_1:0:11681

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...