Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

SavageZEW

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Puncte DeLegendă

    20 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About SavageZEW

  • Birthday 07/05/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nu cred ca "Are o experienta mai buna ca altii", nu te cunosc personal si asta este.
  2. Hai sa iti dau o sansa pentru un grad. Sa fiu si eu un om mai bun.BFT.
  3. Idem mave, esti pe banlist-ul "omuluiKnife" si nu vei primi unban pentru ca nu ai dovezi si pentru ca ai jucat cu "coduri" la noi pe server. Ban-ul este bine acordat , si stai bine cu el.
  4. Nick : SavageZEW Grad : mod+vip Absenta / Retragere : Retragere. Perioada: 2-3 sapt. Motiv : Nu mai am timp pentru cs 1.6 deoarece am un program incarcat. Voi incerca sa elimin cateva chestii si cand voi avea timp ma voi intoarce. Alte precizari :-
  5. Nick : SavageZEW Grad : Mod+vip Absenta / Retragere : absenta Perioada: 1-2 saptamani deoarece am nevoie sa ma retrag o perioada de la cs 1.6 si sa ma axez mai mult pe Motiv : simt nevoia sa ma retrag o perioada de la cs 1.6 si sa ma axez mai mult pe a obtine o functie pe samp - B-hood. Alte precizari : Pare rau.
  6. Nu ai citit regulamentul + cnp e neaparat macar daca ne-ai vorbi pe ts3 dar la tine nici nu exista cai de comunicare nici asazisul "cnp" pe care tu l-ai pierdut. Aplica cand implinesti ani si nu mai incerca sa ne iei cu cacaturi de genu" nu stiu unde e" sau " l-am pierdut si mie lene sa-l caut". Daca tu stii ca iti cere cnp , se sub-intelege ca trebuie sa iti pui cnp-u. Daca esti inapt mintal nu iti dai seama de ce am scris + nu ti-ai retrage aceasta mizerie.
  7. Sincer nu te-am vazut pe server in viata mea. Te-am vazut doar pe ts dar nici nu vorbeai.
  8. Nu ai varsta necesara. Ai scris ca ai 13 ani dar ai pus cnp. Nu te vad niciodata pe ts nici macar nu te-am vazut pe server. Nici nu ai citit regulamentul. Nu mai aplica pana nu ai 14 ani si nu vreau sa-mi dai reply spunandu-mi "baa am citit regulamentu am scris (cuvintu) chee" poti sa-l iei si din alte aplicatii dar tu nu mai aplica pana nu faci 14 ani, in caz contrar vei avea de fiecare data cate un respins .
  9. Nu meriti unban , ai si demo facut. Nu mai fa cerere unban daca stii ca ai jucat cu hack si avem demo in aceasta privinta.
  10. Nu te vad niciodata pe ts fara sa te pui pe surd si nu cred nici ca ai acesta varsta. Daca vrei sa imi dovedesti ceva, si prin acest "ceva" ma refer a-mi dovedi varsta ta, imi poti arata pe ts sau in privat o poza cu buletinul si sa-mi vorbesti pe ts. Pe langa acestea daca imi spui ca nu imi dai poza cu buletinul pentru ca : "nu vrei sa-ti vad poza sau alte cacaturi , sa-ti vad cnp-ul cum zic si ceilalti copii" atunci esti respins automat si nu mai trebuie sa faci nici macar o aplicatie de up nici daca nu o sa mai ai aceasta varsta mica, poti la dq sa te lasi de joc daca tu zici asta.
  11. Ai gresit persoanele pe care sa incerci a le pacali. CNP nu este corect , tu ai la cnp inceputul cu 10 fiind gresit si tot asemenea nu ai fost in stare de a copia cnp de la cineva cnp-ul. Pe langa aceasta nu ai citit nici regulamentul si ai scris la data nasterii :26:02:2005 iar la date de contact ai: [email protected], nu mai aplica pana nu ai 14 ani minim.
  12. Ti-as da pro deoarece esti un tip prietenos dar cum au spus si colegii mei din staff mai sus nu ai activitate pe server.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
  • Create New...