Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

ICSDE.JBGO.DELEGENDA.RO

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Puncte DeLegendă

  5,600 [ Donate ]

ICSDE.JBGO.DELEGENDA.RO last won the day on October 14

ICSDE.JBGO.DELEGENDA.RO had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About ICSDE.JBGO.DELEGENDA.RO

Recent Profile Visitors

141 profile views
 1. Ba tu si cand scrii corect scrii gresit.. "ori cum"
 2. Tu vrei sa nu ajuti playerii ma? Am ajuns la un pas mai sus cel putin, nu mai scriem"pentr-u". +Link gametracker si link steam gresit.
 3. Smeker Unde scrie bai in regulament ca tre sa aiba legatura cu sv? +Knuckle si a luat la fel ban,nu stiu de la cn dar si a luat,ghici ce? niciun warn,nmk si nu era pa sv injuratura? Daca imi zici ca ,caterinca e "sugi p***","m** da copil distrus" e caterinca e clar..
 4. Ba voi atz pierdut notiunea timpului dq?
 5. Cum ai ajuns de la csgo la cs?
 6. Era 2 dupa amiaza cand ai scris tu dq.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...