Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

HotCat

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  10 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About HotCat

 • Rank
  Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Model: HotCat IP: 86.121.30.74ID steam:Data: 9.7.2019Ora: In jurul orei 23:30Harta: mirageAdmin: AzashiroMotiv: injurii.staffMențiuni: aza avea alt nume pe sv si eu l-am injurat
 2. HotCat

  Unban request

  Model: Nick-ul tau: HotCat Nick admin: Azashiro Steam ID tau: 86.121.30.74 Motiv: Injurii.staff Dovada: https://imgur.com/a/T9pTEfR Alte precizari: Eu nu stiam ca pe playerul pe care eu l-am injurat era azashiro deoarece il chema ,,delegenda.ro,,.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...