Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Begu Marius

Members
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Puncte DeLegendă

  0 [ Donate ]

Begu Marius last won the day on October 30 2019

Begu Marius had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

3 Followers

About Begu Marius

 • Rank
  Regular

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. sa-l rezolve cineva pe Van Djik asta, ca intra doar dimineata cand nu-s admini si baga spinbot-ul. http://www.girlshare.ro/3769789445.4
 2. si wargods-ul nu zice nimic? am jucat la sunet si am dat wallbang oh yeah ?
 3. Model: Numele cu care jucai pe server în momentul sancționarii.: талибы IP: 78.96.81.94ID steam: Data: 9/7/2019Ora: 8:50Harta: css_cacheAdmin: FaZe | FnXMotiv: Wall, desi i-am propus sa-i dau wargods si sunt si steam on, gg pentru pregatirea adminilor DeLegenda, poate ar trebui sa introduceti un Admin School.Mențiuni: daca cineva joaca mai bine decat altcineva, pentru toata lumea este clar wall/aim si alte cheat-uri, dar sunet si skill niciodata, sunt 100% sigur ca am luat ban pe nedrept. WARGODS : http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1792899 Explicatia lu FaZe | FnX :
 4. 10 dc sunteti rai adica va dau note mari :((((((
 5. , hai @Lil Cut Throat / G59 da-i cu acceptatul ala ca e super talentat baiatul si are potential.

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...