Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

King G.

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Puncte DeLegendă

  3,669 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About King G.

 • Rank
  Novice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Pentru ce grad aplici: Asistent Moderator- De ce dorești acest grad? Deoarece vreau sa ajut aceasta comunitate si sa supravechez categoriile.- Descrie-te în câteva cuvinte (Defecte\Calități): Ma numesc Muraru Gabriel si am varsta de 13 ani, sunt o persoana descurcareata, reusind sa fac fata oricarei situatii cu brio, amabila, ambitioasa, serioasa, dar si cu simtul umorului, atat timp cand nu se intrece limita bunului simt. Am si defecte, unul dintre ele ar fii ca sunt cateodata nerabdator, dar e o chestie controlabila. Am cei 7 ani de acasa,sunt o fire pozitivista.Intodeuna mi-a placut sa privesc partea plina a paharului. Imi place sa ajut mereu persoanele cand am ocazia, mai ales daca persoanele respective imi sunt prieteni foarte apropiati.Îmi place linistea, îmi place sa ma relaxez, fie afara, fie pe calculator. De asemenea, sunt ambitios, când nu îmi iese ceva din prima, nu consider ca este imposibil, ba chiar încerc si mai mult, dau mai mult din mine pentru a face acel lucru pâna la capat.- Ce anume ai modifica la comunitate? : Momentan nimic - Ce idei noi ai pentru dezvoltarea comunității? Diverse concursuri la zona GFX + GFX Academy- Ai mai activat cu gradul dorit? : Nu, detin / am avut doar Designer.- Alte precizări?: Nu am.
 2. STOCK v1 V2 @Azzy , @Lil Cut Throat / G59
 3. Inca nu te poti folosi in nume "GFX" doar cateva brush-uri pe langa text , slab rau
 4. Pe majoritatea comunitatilor unde activez // discord sunt intitulat "Blacky" deci =/
 5. = @Lil Cut Throat / G59 astept pareri ?
 6. Slabute , nu am apucat sa votez la cererea ta , welcome

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...