Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Florin

Administrators
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36
 • Puncte DeLegendă

  1,992,312 [ Donate ]

Florin last won the day on September 26

Florin had the most liked content!

Community Reputation

74 Excellent

About Florin

 • Rank
  Trusted

Recent Profile Visitors

1,284 profile views
 1. In denumirea serverului nu se regaseste DNS-ul dorit.
 2. Salut! GO.DeLegenda.ro este deja rezervat si utilizat.
 3. Florin

  Like, Share & Win

  Datorita putinelor inscrieri eventul se prelungeste pana pe 23.10.2019 Rise of the Tomb Raider Counter-Strike: Global Offensive Prime Status Upgrade Hellblade: Senua's Sacrifice Participă și tu! ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost facută și informarea inițială. ART. 2. LOCUL, SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Locul de desfasurare este pagina Facebook. Concursul are caracter temporar, perioada de desfasurare fiind 25.09.2019 - 13.10.2019. ART. 3. CONDITII DE PARTICIPARE Concursul se adresează tuturor persoanelor care dețin un cont atat pe comunitatea DeLegenda.ro cât și pe Facebook.com. Paginile Facebook create special pentru participarea la concursuri sau paginile aparținând aceluiași utilizator real nu vor fi acceptate. Criteriile de eligibilitate ce vor fi luate în considerare în analiza paginilor castigatorilor sunt: 1. Numarul de prieteni reali (care trebuie sa fie mai mare de 50) 2. Calitatea prietenilor (numarul prietenilor persoane reale trebue sa fie de cel putin doua ori mai mare decat numarul prietenilor asociatii, companii, etc) 3. Din analiza Cronologiei trebuie să reiasă o activitate constantă, fără legatură cu participarea la concurs. (în cronologia unei pagini analizate, numarul de posturi/share-uri/like-uri în favoarea unor concursuri nu trebuie să fie mai mare decât cel al posturilor personale). ART. 4. MECANISMUL CONCURSULUI Pentru a se inscrie în concurs utilizatorii Facebook vor trebui să îndeplinească 4 condiții: - Să fie fani ai paginii de Facebook DeLegendă Romania (like pagina). - Sa share-uiască public postarea concursului. - Să te alături grupului nostru de Facebook DeLegendă Romania. - Să te alături grupului nostru de STEAM Utilizatorii Facebook se pot înscrie o singura dată la concurs. În cazul multiplelor înscrieri, va fi luară în considerare prima înscriere. Câștigătorii vor fi desemnați prin random.org în ziua de 13.10.2019. ART. 5. RASPUNDEREA Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui câștigător de a intra în posesia premiului. Reclamațiile referitoare la premiul castigat, ulterioare înmânării acestuia, nu vor fi în responsabilitatea Organizatorului. MODEL INSCRIERE ÎN CONCURS: ★ 1. Nume utilizator (Link Facebook) : 2. De unde ai aflat de comunitate : 3. Varsta ta : 4. Dovada (pentru like la pagina de Facebook, si share concursului) : - POZĂ (pentru grupul de facebook) - POZĂ (pentru grupul- de steam) - POZĂ Locurile premiate: LOCUL 1 - Rise of the Tomb Raider LOCUL 2 - Counter-Strike: Global Offensive Prime Status LOCUL 3 - Hellblade: Senua's Sacrifice
 4. Prin acest tutorial învățăm să creăm un Sondaj/Poll. Fără alte precizări, video va explica în totalitate cum se crează un sondaj. sondaj.mp4
 5. Nu ai orele necesare! Te rog, nu mai face cereri pana nu ai cele 100 de ore. In alte conditii primesti interzis la cereri admin pentru o perioada de timp. Ai mai facut o cerere si acum cateva zile, aparent nu pricepi mesajul 100 de ore!
 6. Ai timp pana diseara sa inlocuiesti reclamele sau vom revoca DNS-ul.
 7. https://forum.delegenda.ro/index.php?/forum/384-bunnyhop-»-bhop/ regasesti categoria serverului si subforumurile acestuia. Ti-am adaugat fondator server si dreptul de a crea/modifica orice pe sectiune.
 8. DNS functional. Lasa-mi un reply cu denumirile categoriilor, iar orice modificare/adaugare se va face pe aceasta pagina.
 9. GAME SERVER RANKING This server has been detected to report fake or idle clients and it is not eligible to be ranked. Ce s-a intamplat ?
 10. Buna seara! in decursul zilei de mâine con Adaugă DNS lasa-mi un mesaj cu denumirile categoriilor necesare secțiunii.
 11. Iar tu consideri ca ai postat la serverul csgo ? reverifica dns-ul, te rog!
 12. Buna ziua, Este reclama faptul ca ai intrebat daca joaca cineva pe un alt server fata de cel jucat in momentul respectiv. Din ce informtie ai dedus ca Halogen detine acest server la care faci referire ?

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...