Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Florin

Administrators
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42
 • Puncte DeLegendă

  1,992,461 [ Donate ]

Florin last won the day on December 7

Florin had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

About Florin

 • Rank
  Trusted

Recent Profile Visitors

1,450 profile views
 1. Liniștea. Cu cât sunt mai mult, cu atât vezi mai puțin. Ce sunt ?
 2. MODEL PROPUNERE Denumire: Descriere propunere: Avantaje: Dezavantaje: Ai creat poll?: REGULAMENT - Propunerea trebuie să fie una serioasă, decentă și care să prezinte mai multe avantaje decât dezavantaje. - Dacă ideea a mai fost propusă o să vă fie respinsă fără oferirea de noi argumente. - Dacă topicul nu conține un poll, o sa fie închis și marcat drept respins. - Singurele discuții permise sunt cele on-topic, devierea de la subiect o să ducă la sancționarea conform Regulamentului Comunității. - Poll-ul trebuie să aibă cel puțin două opțiuni de ales, de tipul pro și contra(poll-ul are scopul de a facilita atât votarea cât și luarea unei decizii finale). - Cum se face un POLL: Englishversion
 3. Regulament general: 1. În fiecare topic din această secțiune este aplicat regulamentul intern al comunității DeLegendă, orice abatere de la acesta, va aduce sancțiunile cuvenite. 1.1. Atașarea unui demo care este făcut pe un server din afara comunității este strict interzis. 1.2. Nu se contestă decizia unui membru al echipei Overwatch. 1.3. Într-o cerere de verificare a unui demo postează doar inițiatorul topic-ului și membrii echipei Overwatch. În caz contrar se va considera post-hunt. Regulament cerere: 1. La crearea unei cereri aveți posibilitatea de a apăsa butonul BUMP pentru ca topic-ul dvs. să urce peste celelalte, postarea mesajelor de tip: "up!"; "se uită cineva?"; ș.a.m.d. este strict interzisă și se sancționează conform regulamentului. 1.1. Nu aveți voie să vă închideți propriile cereri. 1.2. Nu aveți voie să tratați un membru al echipei Overwatch cu disrespect prin afirmații care se referă la capacitățile sale de a inspecta un demo. 1.3. Cererile ce nu au la bază modelul enunțat de fiecare secțiune vor fii închise. [Recomandare] 1.4. Demo-urile pentru depistarea: aim/silent-aim/no-spread/no-recoil; preferabil cu ESP OFF , daca ESP-ul este pornit e posibil ca unele raspunsuri din partea echipei sa fie "eronate" involuntar. 1.5. În cereri vă rugăm să rămâneți strict la oferirea unui link de download pentru un demo complet funcțional. Nu uploadați fragmente (sau demo-uri întregi) pe diferite site-uri de watching, acestea pot fi LQ (low quality) și pot induce membrii Overwatch în eroare. Demo-uri doar pe https://www.fileshare.ro / https://www.zippyshare.com sau https://imgur.com/ pozele. 1.6. Demo-ul trebuie să aibă minim 5 MB și maxim 20 MB, în caz contrar cererea este închisă și marcată ca "respins" (exceptie: + 5MB diferenta). *Notă: Verdictul final, la o cerere, se va da în maxim 48 ore de la actualizarea topic-ului. [!!!] Conducerea proiectului Overwatch își rezervă dreptul de a modifica regulamentul de câte ori este nevoie pentru a păstra ordinea pe secțiune.
 4. Funcția BUMP: Aveţi oportunitatea de a vă menţine propriul topic activ cu ajutorul opţiunii "Bump". Aveţi acces la această opţiune doar odată la 24 de ore. Puteţi da BUMP doar topicului creat de dumneavoastră. În cazul în care veţi mai lăsa posturi de genul "UP", "Update", etc. pentru a vă ţine propriul topic activ, această faptă va fi sancţionată cu două puncte Warn cu motivul "Post-Hunt". Mulţumesc pentru înţelegere! The Bump Function: You have the opportunity to maintain your own active topic using the option "Bump". You have access to this option only once every 24 hours. You can give BUMP only to the topic which you created. If you will leave posts like "UP", "Update" etc. to keep your own active topic, this act will be sanctioned with 2 warning points for "Post-Hunt". Thank you for understanding!
 5. DIn lipsa activitatii pe serverele de MIX acestea au fost inchise pana la noi proiecte.
 6. Salutare, In urma discutiei avute cu adminii serverului, dupa ce ai primit in repetate randuri gag pentru limbaj neadecvat si imediat de cum a expirat gag-ul ai injurat, si din nou ai primit gag. Ulterior s-a ajuns la banarea ta din partea adminului - ADMIMUL, si acum din nou ban din partea adminului Alessia. Consider ca, comportamentul tau nu se indreapta catre o directie potrivita. Toate cele bune!
 7. Salut, Pentru ca esti de foarte putin timp alaturi de noi ( 11 Noiembrie ) si doar 30 de posturi pe sectiunea serverului csgo.delegenda.ro, te rog sa iti acorzi un timp de acomodare si asimilare pe aceasta comunitate. Te asteptam cu o noua cerere ulterior. Multumim!
 8. DNS acceptat! Lasa-mi un reply la acest topic cu categoriile dorite pe sectiunea serverului.
 9. Salut, Nu am inteles! Lasa-ne te rog link catre https://www.game-state.com/index.php?game=samp
 10. In denumirea serverului nu se mai regaseste DNS-ul dorit. De altfel, exista reclama pe server catre o alta comunitate. DNS revocat!

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...