Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Florin

Administrators
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59
 • Puncte DeLegendă

  1,994,596 [ Donate ]

Florin last won the day on February 25

Florin had the most liked content!

Community Reputation

110 Excellent

About Florin

 • Rank
  Trusted

Recent Profile Visitors

1,791 profile views
 1. Salutari! Din posturile ce apar pe profilul tau, toate se petrec pe sectiunea serverului csgo.delegenda.ro Astfel nu ne putem da seama daca esti apt pentru acest grad. Schimba ceva in acest sens si revino cu o noua cerere. Multumesc!
 2. Florin

  Portofoliu intel

  Foarte frumoase efectele. Excelent!
 3. Salut! Reclamele de pe server duc catre o alta comunitate. Rezolva aceste lucruri, revenind ulterior cu un reply la acest post.
 4. Salutari! Ințelegi și respecți regulamentul oficial; Apari într-o maniera matură; Ai suficiente cunoștințe despre moderarea unui forum; Poți ramane calm si politicos intr-un conflict; Ești capabil să pui întrebări și sa te informezi cand nu știi ceva; Ești capabil să lucrezi într-o echipă și să participi în discuțiile echipei; Deții abilitati de comunicare; Topic/Post/reply minim necesar: > 50; Nu ai nici un avertisment in ultimile 60 de zile; 60 de zile nu ai.. Insa posturile necesare le poti crea. Un minim din aceste cerinte le poti indeplinii.
 5. Bun gasit. Speram sa te simti confortabil aici, la noi.
 6. Tinand cont de faptul ca nu ai niciun model de cerere respectat, nu stim cine esti, nu avem IP sau motivul pentru care ai fost banat, NU!
 7. Florin

  css_assault

  Această hartă este un remake inspirat din cs_assault de CS:S & CS:GO, harta este recreată cu toate clădirile și unele lucruri din CSS/GO, dar păstrează unele lucruri de la cs_assault original de CS:1.6 Contra-teroristi: Salvează ostaticii fără a îi pune în pericol. Teroriști: împiedică forța contra-teroristii să salveze ostaticii. Folosiți orice forță necesară! Alte note: Există 4 ostatici în misiune. Salvați-i! DOWNLOAD css_assault.rar
 8. Florin

  css_aim

  Terorist: Ucide CT Contra-terorist: Ucide T Alte note: Runda se încheie atunci când o echipă a fost eliminată! Arme disponibile: AWP, AK-47, M4A1, P-228, Cuțit DOWNLOAD css_aim.rar
 9. Florin

  css_35hp

  Aceasta este o nouă hartă creată după originala 35 HP de la Counter-Strike 1.6, Hartă remake cu texturi noi CS:GO, au fost adăugate noi grenade pe hartă. Durata de viață implicită este de 35 HP; toți jucătorii încep doar cu cuțitul! DOWNLOAD css_35hp_cc380.rar

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...