Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

Workshop

Forums

 1. Counter-Strike 1.6

  Counter-Strike (pronounced [kaʊntəˌstɹaɪk]) is a way of the famous video game Half-Life which is a Class First-Person Shooter game (FPS) tactical abbreviated as "CS" by Minh Le and Jess Cliffe.

  59
  posts
 2. Counter-Strike: GO

  Counter-Strike:Global Offensive will start hosting matches, be aware for teams which were performing in the past 12 years.

  10
  posts
 3. Counter-Strike: Source

  Counter-Strike: Source (CSS officially abbreviated) is a video game type First-Person Shooter (FPS) developed by Valve Corporation. This is a new version of the game Counter-Strike using the Source graphics engine.

  5
  posts

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...