Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !
A lot of customization
Now you have a lot of customize settings in Admin Control Panel.
Don't get lost, please. You have a good idea? Tell me what you need in features.
Thank you buddy
Thank you for purchasing theme.
If you need support you can post a private message to me on Invision Community.

Pssst, you are awesome!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. O intrebare foarte simplu. Care sunt actorii voștri preferați? Ai mei : Jason Statham și Steven Segal.
 3. Hai, Azzy ca nu ai închis dacă e. Incep din nou. MonitOR.
 4. Today
 5. Drăguțe. Mai ai de lucrat la text/Poziționarea acestuia. Efecte basic. Si părerea mea este ca te bazezi foarte mult pe efectele special (poze mișcătoare si cele cu arsițele de foc) încât nu mai pui preț pe imagine in sine.. lucrează pe viitor si la imagine gen un Blur, un brush ceva.. in rest e Ok. Nu mi-o lua in nume de rău. Doar îmi spun părerea.
 6. Reclamatia fara dovezi e egala cu 0
 7. Yesterday
 8. Salutare, Dupa ce am urmarit evolutia ta in ceea ce priveste verificarea WarGods si pentru ca ai fost gasit inca de 5 ori cu diferite hack uri, banul ramane.
 9. Salutare, Gradul de helper se acorda incepand cu +100 de ore jucate pe server, si daca esti votat cu de catre ceilalti admini. Pana atunci incearca sa te faci remarcat si sa ramai respectuos pe server. Spor la fraguri! Toate cele bune!
 10. - Nickname: Brian - Motiv: drop.wg - Nickname: Eq_Sedan - Motiv: drop.wg - Nickname: Madalin Ionut - Motiv: drop.wg IP si STEAMID la toti 3 : https://imgur.com/a/hhhaMuD Dovezi : https://imgur.com/a/mEcmuY5 La ultima se vede ca si cum intai a iesit si pe urma i am cerut wg, asa mai face consola mea de la cs nuj de ce, dar intai l am bagat spec si i am cerut wg si dupa a dat drop imediat
 11. - Nickname: - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovada:
 12. salut pe toata lumea :))
 13. Foarte frumoase,Cobra fanul meu apropo
 14. Salut, Aici voi posta o lista cu adminii cat si cei ce detin V.I.P care in timpul lor petrecut pe server au primit warn. Admini cu warn : V.I.P - i cu warn : Nume: oDaiCu mitzzu Motiv: Te-ai urcat pe textura, daca citeai regulamentul vedeai clar ca nu ai ce cauta acolo. + 1 warn Dovada: https://imgur.com/2Am7tP0 La 3 warn-uri acumulate primiti remove!
 15. - Nickname: FREEMAN - Ip: 188.27.149.2 - Steam-id: STEAM_1:0:28703579 - Motiv: Neprezentare WG. - Dovada: https://imgur.com/a/fCXqqd3
 16. Numele dumneavoastră pe sv : Drak3n_-_ Sa traiasca denyo
 17. Model:RandoMIP:Nu il mai am (asta e in wg 8*.1*6.1*3.1*6) si asta cel din prezent 86.120.224.212 ID steam:NonSteamData: 19.05.2019Ora: 14:20Harta: dust 3Admin: KenoMotiv:https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1711326 (cam toate codurile posibile ,dar eu nu le aveam in cstrike)Mențiuni: Regret pentru banul primit ,dar sper sa fiu acceptat in aceasta comunitate . (si am resetat tot sa scap de codurile din pc)
 1. Load more activity

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...