Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Guest,
Nu uita să deschizi și astăzi Mystery Box.
Completează una dintre cele 3 colecţii si câştigi premiul garantat !

Pssst, you are awesome!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. 1. Nick Pe Server: Tiganu - Ningea 2. Cate ore ai pe server: 102 3 Link GameTracker cu orele:https://www.gametracker.com/player/Tiganu - Ningea/93.114.82.151:27015/
 3. Yesterday
 4. 100% Cat la % iti place sa joci fotbal?
 5. I-as taia organul anatomic cu butterfly. Ce ai face daca ai fi trait in vestul salbatic?
 6. un cont? cum poți desena un pătrat* din 3 linii? (screen)
 7. Umbra. Ce trebuie sa spargi pentru a-l putea folosi?
 8. Nu sunt împotriva lor.. da’ nu cred ca as putea face asta. Ce ai face dacă ai fi rănit/înșelat de persoana la care țineai și credeai cel mai mult?
 9. 90% Cat la % îți plac filmele de dragoste cu adolescenți?
 10. Am. Am / N-am plâns după vreo fată/băiat?
 1. Load more activity

= DeLegendă = Comunitate Multi-Gaming -

A fost înființată la începutul anului 2019. Creată într-un mediu distractiv dar sigur, unde se regăsesc numeroase servere de tipul LAID BACK GAMING, DeLegendă ofera membrilor săi un refugiu pe care să îl numească LOCUL MEU DE RELAXARE. Dacă sunteți în căutarea de a afla mai multe despre comunitatea DeLegendă, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați prim mail sau să vă alăturați serverului nostru de TeamSpeak3 și să discutați cu un membru din STAFF pentru o istorie mai aprofundată.

AFILIERE

Dacă sunteți interesați să vă afiliati în comunitatea DeLegendă, vă rugăm să vizitați această pagină pentru a afla mai multe detalii.
Vă mulțumim pentru interesul față de comunitatea DeLegendă. Nu ezitați să vă înscrieți, și să participați la discuții atât pe forum cât și pe serverul nostru de TeamSpeak3. Așteaptăm cu nerăbdare să facem cunoștință!
×
×
 • Create New...